Theaterbrochure Goudsche Schouwburg verlaat

Gepubliceerd op 11 april 2020 om 11:02

In verband met de coronamaatregelen heeft de directie van de Goudse Schouwburg besloten de theaterbrochure voor het nieuwe seizoen, die normaal in deze tijd uitkomt, later uit te geven. Hierdoor kan de voorverkoop voor 2020-2021 nog niet beginnen. Sommige voorstellingen worden in het nieuwe seizoen ingegehaald, waardoor nieuw geplande voorstellingen wellicht niet door kunnen gaan.  De startdatum voor de voorverkoop wordt in overleg met andere theaters bepaald. Voorlopig is alles afgelast tot en met 1 juni. Wie een ticket heeft gekocht voor een voorstelling die is geannuleerd, wordt gevraagd om de ticket te bewaren.

De tickethouders krijgen vanaf 28 april te horen of de voorstelling later plaatsvind of geschrapt. Kun je dan niet? Dan kun je kiezen voor een digitaal tegoed voor een volgende reservering of krijgt je je geld terug of de mogelijkheid het bedrag te doneren aan gedupeerden achter de schemren. Meer hierover vind je bij goudseschouwburg.nl 

Het Capelse  Isala Theater uit bericht zojuist dat het tickettegoed bij alle theaters kan worden besteed die zijn aangesloten bij de VSCD.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.