Windlust weer open voor publiek

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 12:03

Vanaf morgen (zaterdag 20 juni) is op Kortenoord korenmolen Windlust aan de Hollandsche IJssel weer open voor publiek. Interimvoorzitter Rob Rosbergen meldt verheugd: ‘We kunnen weer vol goede moed zeggen: Het gebeurt op KortenoordBezoekers zijn welkom en hun donaties,’ zegt hij met een glimlach.

‘Onze  gids leidt maximaal twee personen rond. Dat kan niet anders met de steile trappen en krappe ruimtes boven. Als een groep groter is, moet men even  op elkaar wachten. Het terras rond de molen heeft daarvoor voldoende zitgelegenheid. Op het terras hoef je je niet te vervelen, want daar kun je genieten van het uitzicht op de Hollandsche IJssel, met zijn levendige natuur en drukte van plezier- en beroepsvaart.  Bij de deur moet je even je handen desinfecteren met gel en je naam en telefoonnummer of e-mailadres achter laten voor een eventuele coronatrack. Gegevens worden discreet bewaard en na 4 weken vernietigd.

Zelfgemalen meel en zelfgebuilde bloem, dat door medewerkers van ASVZ De Korenaer is verpakt, is op zaterdag te koop.  Bezoekers zijn welkom op woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur en op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 16:00 uur.


«   »