De Zelling op Kortenoord najaar 2020 in verkoop

Gepubliceerd op 29 mei 2020 om 16:22

Op de kale vlakte op Kortenoord aan het eind van de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk, waar eerder stenen werden gebakken, glas werd geblazen, carrosseriën werden gebouwd en vrachtauto’s werden opgekalefaterd en vlees verwerkt, wordt binnenkort de wijk Zellngen gebouwd door Synchroon. Het complex bestaat uit 32 splitlevelwoningen, 9 brede panoramawoningen en 17 luxe appartementen. Alle met een wijds uitzicht over de Hollandsche IJssel. De verkoop gaat waarschijnlijk in het najaar in de verkoop. Wie geïnteresserd is kan zich nu aanmelden bij www.nieuwbouwzelling.nl waar je via een enquête kunt aangeven waaraan de details van je woning moeten voldoen als het aan jou ligt, zodat bij de uitvoering rekening kan worden gehouden met de behoefte van toekomstige bewoners.

Klunder Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen en de openbare ruimte is ontworpen door Houtman+Sander landschapsarchitectuur. Voor de civieltechnische werkzaamheden en de milieukundige (bodem) aspecten zijn respectievelijk  Waalpartners civil engineering en ATKB adviesbureau voor bodem, water en ecologie betrokken bij dit project. Ontwikkelteam Zelling bestaat uit Klunder Architecten, Houtman+Sander landschapsarchitectuur, Waalpartners, ATKB en Synchroon. In samenwerking met de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Omdat verkooppresentie met prachtige afbeeldingen meer zegt dan woorden, laten we hier zien hoe het er moet gaan uitzien.

Afbeeldingen Synchroon/Klunder Architecten