Start Grensgeval Festival met 18 mini-voorstelling

Gepubliceerd op 18 juni 2020 om 09:25

Vanaf morgen (19 juni) gaat De Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk in Gouda van start met het Grensgeval Festival. Dit festival telt vier editities met in totaal maar liefst 18 voorstellingen. Theaterstrooigoed, zeg maar. Zeker leuk omdat na afloop op het terras aan de kant van GOUDasfalt gezellig kan worden nageborreld. De aftrap op vrijdag is  met vier monologen.

Robert Spillenaar speelt 'Over de schadelijkheid van tabak'. Een man houdt een speech over tabak. En wordt daarbij in de gaten gehouden door zijn alles overheersende vrouw. Als ze even wegloopt kan hij zich niet meer inhouden.. en vertelt hij alles...
Rolando Sanabria speelt 'Eindelijk...' 5 grensgevallen, 5 hoogtepunten uit wereldberoemde musicals verweven in het eigen authentieke verhaal van Rolano Sam
Rositha Rikkers speelt 'Ware liefde?' Over een meisje die op zoek is naar haar ware liefde. Of is ze gewoon verslaafd aan aandacht...?
Sanne Maas speelt 'Is dit het nou?' Is dit het nou? Waar alle liedjes over gaan? Waar zoveel liedjes overgaan. Een Rotterdams meisje vertelt en zingt over de verschillende fases van liefde.

Meer informatie en links vind je in de KALENDER

De PR foto is gemaaakt door Lieke Alblas


«   »