Isala schrapt grote voorstellingen

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 14:07

Ook in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel mogen vanwege de laatste maatregelen maximaal slechts dertig bezoekers in een zaal zitten. Een aantal voorstellingen kunnen nog wel doorgaan tot woensdag 11 november. Ook de films in oktober worden vertoond zoals gepland.

De voorstellingen die doorgaan zijn de toneelvoorstelling Liefdesles met ondermeer Kees Boot op 23 oktober, Renée doet de dames door Renée van Wegberg op 24 oktober, Bob Dylan - de songs, de mythe door ondermeer Yorick van Norden op 29 oktober en Femme façade door Janneke Jager op 30 oktober. Voor bijna al deze voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Met maximaal dertig personen in de grote zaal hebben ze alle ruimte in het veilige 1,5 meter-Isala. Ook voor de voorstellingen na 11 november zoals die van Martijn Koning en de 3JS kunnen kaarten gekocht worden. Als deze niet kunnen doorgaan, kun je je geld terugkrijgen.

De voorstellingen met een bezoekersaantal groter dan dertig die nu niet doorgaan, zullen voor zover mogelijk op een later tijdstip gespeeld worden. Kaartkopers krijgen hierover persoonlijk bericht. Zie ook Cultuuragenda»

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.