Campings bij Hekendorp zijn er klaar voor

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 12:13

De eigenaars van de camping Groen Geluk en De Boogaard in Hekendorp, halverwege Haastrecht en Oudewater, hebben er alles aan gedaan om te voldoen aan de anderhalvemeter richtlijn. Ze konden de afgelopen periode daarom gewoon openblijven voor gasten, als waren dat er niet veel. Bij Groen Geluk hebben ze een mobiele badkamer geplaatst. Ze denken er nu ook over om een tijdslot te maken op het sanitairgebouw zodat mensen er niet tegelijkertijd in kunnen. Er is ruimte genoeg op de campeerboerderij met 1,5 hectare terrein voor 35 plaatsen. Ze verwachten meer mensen die in eigen land op vakantie gaan, of moeders uit steden die met hun kinderen liever in de buitenlucht zitten zolang de scholen gesloten zijn.

Het bezoek aan De Boogaard laat nog te wensen over. Die zijn aan het puzzelen gegaan en kunnen zo’n dertig procent in plaats van 40 plekken verhuren om voldoende ruimte te garanderen. Normaal gesproken zitten ze vol in mei.

Landal Green Park in Reeuwijk neemt geen recreanten aan, die huisvest ziekenhuispersoneel voor het Groene Hart Ziekenhuis en zakelijke mensen. De huisjes hebben ieder apart sanitaire en kookvoorzieningen, dus qua maatregelen zijn daar geen problemen. De directie ziet verwacht geen problemen voor de vakantiegangers en ziet de zomervakantie vol vertrouwen tegemoet.

DeGouda.nl besteedt er deze week aandacht aan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.